У Житомирі сперечаються за кандидатуру на керівника одного з департаментів ОДА

У Житомирі 4 липня перевізникам представили кандидатуру на посаду директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

Про це Репортеру повідомили в прес-службі ОДА.

Сидір Кізін представив громаді автоперевізників області кандидата на зазначену посаду – Олександра Красноштана.

За його словами, такого масштабу людей у нас в області на рівні керівників департаменту ще не було. Якщо Олександр Красноштан буде працювати на цій посаді – це дасть новий поштовх у розвитку і промисловості, і транспортної галузі.

Правда, з губернатором погодились не всі. Деякі перевізники під керуванням заступника голови облради Руслана Годованого, не захотіли бачити його керіником, адже у них є своя кандидатура на це місце.

В свою чергу, сам Красноштан зазначив, що департамент займається не лише розвитком інфраструктури. Транспорт – це лише 5 частина діяльності департаменту.

Решта – це промисловість, зокрема видобувна. До цих питань потрібно підходити в комплексі. Особливої уваги на сьогодні в такий складний час для держави потребує питання енергетики. Промисловість, інфраструктура та енергетика – основні напрямки роботи.

Загалом дискусія продовжується. Тепер слово за губернатором.

До речі, нагадаємо, що і призначення заступника голови облради Годованого та голови Француза, пройшло без обговорення в громаді.

21 лютого, під час засідання сесії, відбувся скандал – активісти Майдану звинуватили тодішніх опозиціонерів у обмані, адже ті напередодні увечері обіцяли їм, що призначень не буде мінімум два тижні.

Подібне відбувається і в міськраді та інших структурах.