У Житомирській міській раді не знайшли достойного на вільну посаду начальника

Конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту житомирської міської ради пройшов безрезультатно.

У конкурсі, який відбувся вчора, 10 липня, взяло участь три претенденти на посаду – достойного серед них комісія так і не знайшла. Про це Репортер Житомира інформують джерела у міській раді.

Загалом документи на участь у конкурсі подало чотири особи, проте один із кандидатів напередодні проведення конкурсу відмовився від участі.

Перший кандидат попередньо займався викладацько-тренерською роботою, другий – адміністративною, третій – педагогічною роботою та менеджментом, четвертий – педагогічною роботою та роботою в службі у справах дітей.

Нагадаємо, Житомирська міська рада залишилася без начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту 22 квітня цього року. Саме тоді з посади за власним бажанням пішла Олена Сарно, яка очолювала управління останні 7 років, і наразі є депутатом Богунської районної ради.

Сарно щиро сподівається, що на посаду все ж прийде професіонал, який сприятиме розвитку молодіжного руху в Житомирі та в Україні в цілому.

Також, як стало відомо Репортеру Житомира, міська рада готується провести ще один конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління капітального будівництва.

За інформацією з неофіційних джерел, УКБ міської ради Житомира може очолити юрист фірми, яку усунули від реконструкції «Ракушки», Болейко Дмитро Олександрович.

Він працював в ПП «Елітбуд», з яким у 2013-му році розірвано договір про реконструкцію «Ракушки» у зв’язку з невиконанням договірних відносин.

Проти керівників цієї фірми неодноразово відкривалися кримінальні справи стосовно порушень у тендерних закупівлях і виконанні будівельних робіт.