У Житомирській області пенсіонерка, борячись з течією, врятувала 4-річного хлопчика

11 липня у с. Нова Радча на річці Медведка, яка розлилася внаслідок сильних дощів, гралися діти, повідомляють Репортер в ДСНС.

4-річний Вадим та його старша подружка.

Хлопчик зайшов на місток, встановлений через річку, та, намагаючись попробувати воду ногою, послизнувся і впав у неї. Швидка течія підхопила й понесла Вадима. Перелякана дівчинка, з якою він грався, миттєво кинулася до найближчої хати і повідомила про нещастя її власницю.

Пенсіонерка Тамара Ястремська вже за мить була біля річки, і, не розмірковуючи, стрибнула за хлопчиком у воду. Намагалася якнайшвидше його упіймати, проте й сама ледве справлялася зі швидкою водою. Їх разом несло течією ще близько 200 м.

Коли Вадима таки вдалося схопити, він був непритомний. На мілині знесилена жінка підняла його на руки і тримала, доки не підбіг батько дитини. Він допоміг обом вийти на берег. І там вже рятівниця надала хлопчині першу необхідну допомогу. Коли той прийшов до тями та почав самостійно дихати, його забрали додому. Госпіталізація Вадимові не знадобилася, він почувається добре.