“ЖК Львівский”

Свій будинок на березі озера посеред лісу – мрія практично будь-якого киянина та українця.

Озера і ліси, при цьому недорогі квартири (від 341 тис. грн.)  і за 2 км від Києва – ось за що ми любимо ЖК “Львівський” і чому мріємо оселитись в чудовому житловому комплексі там. Вид на водну гладь на лісок з  вікна або з тераси, приємний вітерець жарким літнім днем.  Рибалка. Стежка вздовж берега. Чистий пісок пляжу. Повітря, напоєне запахом хвої. Гриби та ягоди в ближньому лісі. Тиша і умиротворення.

Поблизу міста чистих озер все менше, берега тих, де можна купатися, у вихідні загачені автомобілями і гучними юрбами відпочиваючих, після яких залишаються гори сміття. Крім того,  території активно забудовуються багатоповерхівками, і все менше шансів, що через десяток років в 30-40 км  від міста збережуться затишні  куточки. Та й лісові смуги все активніше вирубаються, але не тут!

Тому покупці, які цінують самотність, намагаються вибрати місце, вільне від напливу людей. Таке місце – ЖК “Львівський”. Тут природні багатства і краса мальовничих українських ландшафтів лишаються не зіпсованими бездумним ставленням людини, адже сусіди  набагато дбайливіше ставляться до навколишнього світу.

Житловий комплекс “Львівський” – це ексклюзивна пропозиція. Він поєднує всі переваги кращих пропозицій Петропавлівської Борщагівки: українську природу з лісами і озерами, транспортну доступність, хороші дороги, безпеку на території, повний набір об’єктів комунальної інфраструктури.


  • ЖК Львівський
  • В інфраструктурі комплексу можна виділити наступні переваги:

    в житловому фонді комплексу плануються магазини, салон краси, відділення банку і офісні приміщення;

    комплекс буде обслуговуватися власними службами сервісу та експлуатації (ЖЕК);

    розроблений ландшафтний дизайн навколишнього територии, включаючи клумби, газони, дитячі майданчики, чагарники і дерева, які допоможуть жителям комплексу відпочити від міської суєти.

    Інфраструктура Петропавлівської Борщагівки містить всі необхідні соціальні об’єкти:

    лікарня

    банк

    школа

    Дитячий садок

    продукти

    супермаркет

    Пошта

    Інтернет

    Побутові установи.

    Тому не втрачайте час, вибирайте собі підходящу квартиру. Ви не пожалкуєте! ЖК “Львівський” – Ваш шанс на спокійне та мирне життя.