Житомирські «айдарівці» «наїхали» на Сухомлина та Пухтаєвича

У Житомирі 8 липня в обласній адміністрації відбулась зустріч громадських організацій, деяких бізнесменів та житомирян, які воюють в батальоні «Айдар».

За їх словами, вони займаються розслідувально-диверсантною роботою у Луганську. Дислокуються на «Металісті». Наразі їх декілька чоловік, а має бути 20.

Вони запевняють, що якщо 95-й допомагають «гуманітарною» та обладнанням, то в них взагалі проблематично з цим.

«У нас немає тепловізорів, у ворога є. У нас немає нормальних шоломів – у них є. Де наш бізнес? От Пухтаєвич, його товариш Ринат, крав пісок, хвастався у себе на районі, що заробляє щодня 180 тис., а мені тиче 2 тис. грн. Чому немає проти нього кримінальної справи? А Сухамлин? Наставив ларків, хвастається сала і ковбаси він привіз. І що нам тепер, салом ворога закидувати? І таких більша половина депутатів» – обурився Олександр, один із айдарівців.

Також айдарівці розповідають, що в них і медичного забезпечення нормального немає.
«Ми йдемо в бій взагалі без обезболюючих», – кажуть хлопці.

До речі, 2,5 млн. грн., які виділили на обласній раді до воєнкомату і до 10-го батальону ще не дійшли.

До того ж, повідомили під час засідання, 800 тис. грн.., які виділили депутати 21 травня для УМВС та СБУ, силовики теж чомусь не використовують. Гроші, які теж депутати виділили для армії, теж не використали. Питається, навіщо давали чи це саботаж?