Житомирськi депутати паркують авто на мiсцях для iнвалiдiв. ФОТОфакт

Знання закону ще не означає його виконання. Очевидно, таким принципом керуються депутати мiської ради, порушуючи правила дорожнього руху та залишаючи авто прямо пiд знаками заборони паркування.

Про те, що 17 липня вiдбулася сеciя мicької ради роблять висновки водiї тролейбусiв, судячи iз кiлькостi припаркованих на проїжджiй частинi авто. “В цей час Бердичiвська перетворюється на вулицю з одностороннiм рухом. Через крутi покинутi на узбiччi автiвки ми змушенi їхати по зустрiчнiй. А перевозимо, мiж iншим, людей”, – розповiдає водiй “одинички”.

“Привiт” вже вкотре водiї передають депутату мicької ради, вiдомому юристу Олегу Гораю, що полюбляє на пiвдня залишити свiй жовтий Hyundai прямо пiд знаком 3.35. “Стоянку заборонено” бiля супермаркету на Бердичiвськiй. Щоправда, цього разу вiн припаркувався там не сам, а “солодкою парочкою” з бiлим Мерседесом депутата Пухтаєвича. Вiдповiдно до правил, там дозволено паркуватися лише водіям-інвалідам, що керують мотоколяскою або автомобілем, позначеними розпізнавальним знаком «Інвалід».

Новий “громадський транспорт” на 7 пасажирiв стояв упродовж всiєї сесiї на тротуарi зупинки громадського транспорту навпроти мерiї – зупинка майдан Корольова. Це нiбито бiлий Mitsubishi Pajero депутата Василя Кучика.

Навпроти депутатського “громадського транспорту” з боку мерiї – чорний Mercedes S550, кажуть, депутата Сергiя Мiрошникова та ще декiлька автiвок осiб, присутнix у сеciйнiй залi, що знехтували забороною зупинки. Дозволяють собi порушувати на житомирських дорогах власники DAEWOO Lanos iз волинськими номерами, залишаючи авто пiд знаком 3.34. “Зупинку заборонено”. Трохи далi вiд мерiї припаркував свою Тойоту Хайлендер депутат Iгор Гундич.

Репортер Житомира продовжить фоторепортаж про депутатськi паркування уже в понедiлок, адже на 21 липня призначена позачергова сесiя мiської ради.

Нагадаємо, за подiбними порушеннями вже “свiтилися” дехто зi згаданих вище осiб. Після публiкацiй на Репортері Житомира на Михайлівській тривалий чергували ДАІшники. Як тiльки чергування припинилися – депутати повернулися зі своїми автівками в заборонені для паркування місця.

Хюндай Горая з Мерсом Пухтаєвича

Mitsubishi Pajero депутата Кучика

Mercedes S550 Мiрошникова

Тойота Хайлендер депутата Гундича

DAEWOO Lanos iз волинськими номерами