Житомиру потрібні волонтери для подальшої допомоги українським військовим

Активісти громадської організації «Сила людей» повернулися з самого серця Антитерористичної операції, яка успішно триває на Сході України.

Хлопцям 95-ої окремої аеромобільної бригади відвезли продукти харчування, воду та засоби гігієни, зібрані під час акції «Повертайтеся живими».

Дорога видалася довготривалою та важкою. Дві безсонні доби з невеличким перепочинком на пляшках із водою, ніч на блокпості з перестрілкою і багато іншого… Були на горі Карачун, у Слов’янську та ще кількох місцях на півночі Донецької області.

Одна із активістів організації, журналіст Анна Данюк-Черкашина розповідає, що хлопці наші молодці! У них піднесений бойовий дух та неабияка жага до перемоги.

Організатори акції повідомляють про її продовження та шукають волонтерів для доброї справи, гарячі серця, які готові щиро допомагати!

Потрібні волонтери на три дні: п”ятниця, субота, неділя. Уся інформація за тел.: 096 62 08 618.

– Проситимемо житомирян поділитись із військовими засобами першої необхідності: шкарпетки, станки для гоління ітд. Власне, з списку, який ми отримали від військових, житомиряни самі зможуть обрати, чим допомогти. Для цього біля торгівельних кас «Каравану» планується встановити візки в які відвідувачі торгівельного центру будуть класти придбані речі, – каже один із лідерів «Сили людей», депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв.