Житомиряни разом з путівками закордон зможуть оформити золоту картку

У розпал відпусток, коли українці хочуть комфортно відпочити, ПриватБак вирішив допомогти своїм клієнтам у їхньому бажанні отримувати якісне банківське обслуговування за межами нашої країни.

У туристичних фірмах міста запрацювали “Міні-відділення” ПриватБанку, у яких кожен клієнт фірми зможе оформити собі картку класу Gold для зручного користування власними коштами за кордоном.

Більшість українців, плануючи свій відпочинок не в Україні, користуються послугами туристичних агенції. Чого хочеться найбільше під час відпочинку, так це не замислюватися про дрібниці, а просто надихатися і набиратися сил. Турфірми забезпечують зручності у перельотах, готелях та розважальній програмі. ПриватБанк запропонував доповнення – комфорт у користуванні власними грошима за кордоном.

“Більше не потрібно думати про те, що потрібно кудись іти, аби оформити картку для безпечного перевезення своїх коштів за кордон. Адже відтепер картку Gold, як і гривневу, так і валютну, житомиряни зможуть отримати у той же час, коли купили путівку – безпосередньо у туристичній агенції чи фірмі, – зазначає директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв. – До того ж скористатися такою послугою можна у декількох регіонах України: Житомирському, Вінницькому, Черкаському, Миколаївському, Львівському, Тернопільському та на Закарпатті”.

“Чому ми пропонуємо нашим клієнтам саме картку Gold? Тому що ця картка є найбільш зручною для користування власними коштами за кордоном. Знімати із неї готівку можна у будь-якій точці світу. Якщо розраховуватися карткою у магазинах, ресторанах, бутіках, то Ви не лише не сплачуєте комісію, а й отримуєте бонуси за покупки за кордоном, – розповідає керівник напрямку Gold-клуб Житомирського РУ Ірина Тарасюк. – Таке нововведення від ПриватБанку суттєво економить час, не потрібно сто разів кудись ходити: купуєте путівку у турагенції – оформляєте картку Gold – і їдете відпочивати без турбот”.

Сьогодні у Житомирській області власниками золотих карток від ПриватБанку є більш як 33 тисячі мешканців регіону. Нагадаємо, що пільговий період для карток Gold – 55 днів, що дуже зручно при поїздках за кордон. Більше інформацій про картку Gold можна отримати тут або на офіційному сайті ПриватБанку.

Перед поїздкою за кордон ознайомтесь із порадами щодо коритсування карткою Gold.

Приємного відпочинку!

З повагою,
Марія Єнжиєвська,
керівник Житомирського регіонального прес-офісу ПриватБанку.

Замовити картку Gold під час придбання путівки за кордон Ви можете в турагенції “Датур” в Житомирі, яка знаходиться за адресою: Київська, 79. 36-12-33, 067-410-51-73.