ДАІ Полтавщини керуватиме колишній житомирський “даішник”, якого звинуватили колеги в хабарництві

Наказом УМВС від 22.08.2014 року №395 сьогодні в управлінні Державтоінспекції області на посаду начальника управління Державтоінспекції Полтавщини призначено полковника міліції Петра Блажівського, до цього часу він був виконуючим обов’язки начальника УДАІ.

Про це повідомляє УДАІ УМВС України в Полтавській області.

Як писало інтернет-видання “Полтавщина”, у мережі з’явився анонімний лист до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, підписаний просто «особовим складом ДАІ в Полтавській області», в якому Блажівського колеги звинувачують в перетворенні місцевого відділення інспекції, куди він прийшов у квітні, у організовану злочинну групу.

Господин Министр! К Вам повторно обращаются все сотрудники ГАИ в Полтавской области уберите этого крохобора Блаживского П.И. с руководящей посады потому что с его запросами вся Полтавская область скоро соберет свой майдан. Это полный беспредел, таких взяток, какие он заставляет носить личный состав ГАИ, не помнит за все существование ГАИ Украины. Это полный абзатц… К Вам обращаются офицеры милиции, сотрудники ГАИ УМВД в Полтавской области…” – пишуть даішники.

До призначення на Полтавщину Петро Блажівський займав керівні посади, будучи начальником сектору реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ УМВС в Житомирській області, заступником начальника УДАІ УМВС в Житомирській області та начальником Управління ДАІ Житомирщини. 

До речі, про подібні факти, в особистому спілкування із житомирськими міліціонерами, довелося чути і журналістам Репортера. За словами співрозмовників, які побажали лишитись анонімами, після того, як Блажівський пішов, “стало просто легше дихати”. Про те, міліціантів обурило, що обіцяна люстрація так і не відбулась в рядах МВС.