Сергій Тігіпко: Об’єднавшись, ми зможемо зробити Україну сильною, єдиною та мирною

Незалежність України сьогодні проходить серйозні випробування. І від кожного з нас залежить, чи зможе держава стати сильною, єдиною та мирною. Про це у своєму відео-привітанні до Дня незалежності заявив лідер «Сильної України» Сергій Тігіпко.

За його словами, реальна незалежність – це насамперед єдність людей, які прагнуть розвивати економіку держави та дбати про її добробут.

«23 роки тому Україна отримала незалежність. Незалежність, яка сьогодні проходить дуже серйозні випробування. І сьогодні, як ніколи, ми повинні пам’ятати, що незалежність – це, в першу чергу, наша єдність. І якщо ми будемо єдині, то ми зможемо подолати усі проблеми. Ми повинні пам’ятати, що незалежність – це сильна економіка України. Без економіки ми втратимо все. Ми повинні пам’ятати, що наша незалежність – це добробут людей. Ми не маємо права сьогодні всі проблеми вирішувати за рахунок простих українців», – зазначив політик.

За словами С. Тігіпка, настав час обирати прозору та чесну владу, яка зможе розпочати реальну боротьбу з корупцією.

«Ми повинні пам’ятати, що наша незалежність – це прозора і чесна влада. Боротьба з корупцією, боротьба з хабарництвом – колосальна для нас проблема», – вважає він.

С. Тігіпко наголосив, що заради справжньої незалежності потрібно як створювати професійну армію, так і проводити мирні переговори.

«Реальна незалежність – це мирний розвиток України. Підтримуючи свою професійну армію ми постійно повинні дбати про переговори. Переговори, які призведуть до миру в Україні», – наголосив С. Тігіпко.

Він висловив переконання, що об’єднавшись, ми зможемо збудувати мирну, сильну Україну та здобути справжню незалежність.

«Я вірю в незалежність України. Тому що я вірю в мудрість українського народу. Я знаю, що об’єднавшись, ми зможемо подолати всі свої проблеми. Ми зможемо побудувати Україну сильною, єдиною, мирною! Зі святом», – наголосив С. Тігіпко.