Чемпіон НБА пішов у кікбоксинг

Чемпіон Національної баскетбольної асоціації (НБА) 2004 29-річний серб Дарко Мілічіч вирішив завершити кар’єру баскетболіста, щоб професійно зайнятися кікбоксингом. 

Про це повідомляє NBASerbia.com.

У п’ятницю, 26 вересня Мілічіч повинен підписати контракт з Всесвітньою асоціацією організацій кікбоксингу (WAKO), після чого буде оголошено ім’я його першого суперника на професійному ринзі. 

Серб торік не мав баскетбольної практики, але підтримував фізичну форму спеціальними вправами.

(Кстати, тем мужчинам, которые любят не просто посмотреть баскетбол, но и поиграть, просто не обойтись без качественного спортивного питания. Для того, чтобы получить дополнительную энергию, рекомендуем купить L-карнитин, старайтесь выбирать американские и немецкие бренды, они лучшие в этом деле и предлагают богатую вкусовую линейку.)

Кращий сербський баскетболіст, що був коли-небуть вибраний на драфті НБА, виступав за «Детройт Пістонс», «Орландо Меджік», «Мемфіс Гріззліс», «Нью-Йорк Нікс», «Міннесоту Тімбервулвз» і «Бостон Селтікс», який він залишив у 2012 році через проблеми зі здоров’ям матері.

Всього в НБА центровий провів 468 матчів, в яких в середньому набирав по 6 очок і робив по 4,2 підбору. У 2004 році Мілічіч став чемпіоном НБА у складі «Детройта».

До речі, капітан збірної України з баскетболу Дмитро Забірченко заявив, що переживає за своїх рідних і близьких в Донецькій області, та висловив готовність захищати свою батьківщину зі зброєю в руках.

“Кожна людина повинна розуміти – якщо виникне необхідність взяти в руки зброю, то потрібно підніматися.”