​Чергову партію допомоги військовослужбовцям 95-ї бригади відправили з Житомира

Житомирським військовослужбовцям, які нині перебувають в зоні проведення АТО, відправили чергову партію допомоги.

20-ти тонник компанії “Фаворит” знову і його незмінний керманич Федір Павлюк повезли на Донеччину речі та харчі, які за тиждень встигли зібрати волонтери і рідні військових з 95-ї бригади.

Начальник речової служби 95-ої бригади, майор Денис Пісков, каже: така допомога їхнім побратимам на Сході дуже потрібна і важлива. Житомирянам і підприємцям, які допомагають, він щиро дякує.

“Кожною машиною, яка туди їде, люди передають частинку душі. Це найважливіше і найперше. Про земляків, про житомирську аеромобільну бригаду житомиряни не забувають. Усе це майно, яке волонтери передають на КПП, воно залишається на КПП і щоп’ятниці пакується і передається транспортом на Схід. Військові там дуже цінують це”, – говорить Пісков.

Попри те, що допомогу бійцям 95-ої відправляють щотижня, все одно чогось та й не вистачає. Зокрема, зараз військовим потрібен дизельний генератор. Вирішити це питання до понеділка пообіцяв Борислав Розенблат.

“Я вважаю, що сьогодні усі мають допомагати нашим військам, тому що наша армія народна. Якщо не ми – то хто? Тому я завжди закликаю всіх долучатися і допомагати. Тільки так ми переможемо”,- говорить Розенблат.

Бійцям 95-ої на Сході зараз також потрібні дощовики, каримати, спальники, термобілизна та теплий одяг. Тому, всі, хто хоче допомогти, можуть приносити речі на контрольно-пропускний пункт 95-ої бригади. 

Прес-служба Борислава Розенблата