До Дня міста Житомира Михайлівську лишили без води

В редакцію Репортера звернулись мешканці Михайлівської 17 та повідомили, що після того, як водоканал відключав воду по всьому місту у них впав напор на вулиці, а з учорашнього дня взагалі воду вимкнули.

Люди кажуть, звертались весь тиждень в аварійну службу підприємства. Їх запевнили, що проблему усунуть – “поремонтують задвишку”. Навіть щось “порили” на Скорульського і закопали знову –  в п’ятницю вода щезла повністю, і в 17-у будинку, і в інших. Після чергового звернення мешканців вже про те, що тепер води немає взагалі, диспетчер сказав, що вимкнули через ремонт і через півтори години вода з’явиться.

Сьогодні субота – води й досі нема. Люди страшенно обурені, постійно телефонують у водоканал – через що, вже з диспетчерами виникають серйозні сварки.

Репортер звернувся до директора «Житомирводоканалу» Михайла Ничипорука, щодо роз’яснення ситуації. Він зазначив, що сьогодні працює лише одна бригада, яка на виклику і проблемою займуться напевно з понеділка, хоча, можливо, до вечора і під’їдуть.

За словами мешканців Михайлівської, воду вимикали, коли ремонтували каналізацію на вулиці, вона постійно просто прориває, а в квитанціях одна і та ж сума. Напевно будуть вимагати перерахунку та звернуться до міської влади, бо терпіти такого більше не в змозі.