Фотошпигуни розсекретили універсал Skoda Fabia

Нова Skoda Fabia в більш практичному кузові повинна бути представлена тільки на початку 2015 року. 

Однак завдяки всюдисущим фотошпигунам її зовнішність більше не є секретом. Просочилися в глобальну Мережу і деякі технічні подробиці.

Судячи з опублікованих фотографій, екстер’єр Skoda Fabia Combi буде ідентичний зовнішності хетчбека, але в той же час отримає і ряд дрібних відмінностей – крім іншої задньої частини. Універсалу запропонують власний колір кузова, яскраво-зелений з жовтуватим відливом, оригінальні колісні диски і рейлінги на даху.

Що стосується обсягу багажника, то він поки достовірно не відомий. Очікується, що універсал зможе запропонувати покупцям до 550 л вантажного простору при розкладених задніх сидіннях, що зробить його одним з лідерів сегмента за цим показником. 

Вантажний відсік Fabia Combi нинішнього покоління має об’єм в 505 л, нового хетчбека – від 330 до 1150 л.

Уже відомо, що універсал нового покоління буде приблизно на 65 кг легше попередника. У тому числі і завдяки цьому нова Skoda Fabia Combi стане в середньому на 15% економічніше. 

Моторну гамму універсал повністю запозичить у хетчбека, за винятком 60-сильного трьохциліндрового двигуна. Його можливостей, порахували в Skoda, буде недостатньо для крупнішого кузова.