​«Кандидат від партії влади Розенблат почав свою кампанію з брехні», – Циганчук

Кандидат у Депутати Верховної Ради від партії Олега Ляшка по Житомиру Наталія Циганчук звинувачує Бориса Розенблата у брехні. Про це повідомляє прес-служба Наталії Циганчук.

«На зустрічах з виборцями кандидат від провладної партії Розенблат розповідає, що Наталія Циганчук не дійде до кінця передвиборчих перегонів та зніме свою кандидатуру», – йдеться у повідомленні прес-служби.

«Проти мене вже почали застосовувати ряд провокацій та чорної відвертої брехні. Олігарх Розенблат розповідає людям у дворах, що я знімаю свою кандидатуру. Звісно, йому би цього дуже хотілось, але так не буде! Будівельний магнат Розенблат ще не усвідомив, що його відверта брехня працює тільки проти нього. Я зроблю все, щоб олігархи-брехуни не пройшли до парламенту», – заявила Наталія Циганчук.

Вона також наголосила на тому, що боротиметься до кінця проти олігархів, які йдуть до парламенту тільки заради лобіювання своїх бізнес-інтересів та особистого збагачення.

«Я багато років захищаю інтереси простих людей у судах, і це, звісно, лякає моїх конкурентів, бо вони у цей час тільки і роблять, що набивають свої кишені. Олігархи бояться правди, тому використовують тільки брехню. Бог їм суддя!», – каже Циганчук.

Нагадаємо, що Олег Ляшко підтримав правозахисницю Наталію Циганчук на виборах до Верховної Ради по Житомиру.

Вибори до Верховної Ради відбудуться 26 жовтня цього року.