Кандидатка в нардепи від Ляшка у Житомирі Наталія Циганчук боротиметься з олігархами

Олег Ляшко підтримав правозахисницю Наталію Циганчук на виборах до Верховної Ради по мажоритарному округу №62 (м. Житомир).

Наталія Циганчук за свою багаторічну практику стала на захист сотень простих житомирян. У судах різних рівнів вона відсуджувала для людей їхні зароблені гроші: виплати чорнобильцям, вчителям, жінкам на дітей.

За словами Олега Ляшка, вперше він познайомився з Наталією Циганчук минулого року, коли вона захищала київську вчительку, у якої намагалися відібрати будинок на Печерську.

«Наталія Циганчук проста, чесна і порядна людина, яку я знаю давно. Вона бореться за права звичайних людей. Наталія стала справжнім народним правозахисником, яка воює з олігархами», – каже Олег Ляшко.

У свою чергу, Наталія Циганчук прийняла рішення балатуватися до Верховної Ради, щоб на законодавчому рівні вплинути на прийняття законів, які дозволять захистити людей.

«Значна частина наших законів у багатьох випадках не захищає людей. За свою юридичну карєру я стикалася з багатьма протиріччями у законодавстві. Від цього страждають прості люди, які шукають правди у судах. Олігархів, які купують собі місця у Парламенті, ці проблеми не обходять, бо вони знають, що все можуть для себе купити. Я хочу змінити це і поламати ці корупційні схеми. Олег Ляшко – це людина, яка відкрито виступила проти олігархів. Переконана, що з ним та його командою ми зможемо зламати різні види корупції», – коментує Наталія Циганчук.

Наталія Циганчук також наразі займається наданням юридичної допомоги учасникам АТО.