«Народний Фронт» у Житомирі розповів, з ким і для чого іде на вибори

Сьогодні у Житомирі пройшла презентація команди «Народного Фронту», яка іде на вибори. Члени команди розповіли, які завдання ставлять перед собою, ідучи до Верховної Ради.

Керівник обласного виборчого штабу «Народного Фронту» в Житомирській області Вадим Кривенко зазначив, що на його переконання саме ця політична сила знає, що потрібно змінювати в країні, і безпосередньо втілює ці зміни у життя.

«Працювати над втіленням у життя реформ треба не тільки в Києві, і на місцях. Тому сьогодні ми презентуємо команду, на базі якої буде розбудовуватись партія в нашій області», – зазначив Кривенко.

Перший заступник керівника виборчого штабу Руслан Годований додав, що долучився до команди, яку об’єднує Арсеній Яценюк, саме через те, що бачить не популізм у заявах політиків цієї партії, а реальні дії та кроки для покращення життя кожного українця.

«Виборча програма, яку презентував Народний Фронт, повинна реалізовуватись і в Києві, і на місцях. Ми маємо розуміти, на скільки сильною має бути команда, яка візьме на себе завдання із втілення в життя реформ на усіх рівнях», – каже Руслан Годований.

Також на прес-конференції партійці презентували кандидатів-мажоритарників в Житомирській області. Зокрема в окрузі №64 (місто Коростень) від «Народного Фронту» балотується Андрій Озерчук, в окрузі №66 (місто Малин) Павло Дзюблик.

«Народний Фронт» об’єднав різних представників громадськості. Мажоритарників «Народного Фронту» підтримали активісти та військові. Зокрема на підтримку Андрія Озерчука виступив журналіст Олександр Ніколайчук, військовослужбовці, які повернулись із зони АТО, Юрій Шваб та Євгеній Огороднік.

Доцент кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка Тарас Кулаковський каже, що завжди був аполітичним. Після того, як був мобілізований до лав Збройних сил України в 95 аеромобільну бригаду, познайомився з нинішньою командною «Народного Фронту».

«Познайомився з цими людьми тоді, коли ми отримували від них гуманітарну допомогу. Ця допомога нам була вкрай необхідна. І коли мені запропонували приєднатись до команди – я був тільки за. Це люди, які не говорять, а працюють», – каже Кулаковський.

Об’єднання справжніх особистостей, патріотів та професіоналів дозволяє створити політичну силу, яка і в політиці, і на фронті, і в тилу зможе забезпечити ефективний спротив та надійну систему безпеки для нашої держави в умовах агресії з боку путінського режиму, переконані в «Народному Фронті».