Північні райони Житомирщини просять Порошенка підтримати Озерчука

Жителі північних районів Житомирщини просять Президента України Порошенка П.О. підтримати Андрія Озерчука, як єдиного кандидата у депутати ВР від демократичних сил.

У середу, 3 вересня, в Коростенському районному будинку культури відбулися громадські слухання «Очищення влади через позачергові парламентські вибори». 

У залі знаходилось більше триста жителів Коростеня, Коростенського, Овруцького, Олевського, Лугинського районів, які були учасниками Революції Гідності та є представниками різних демократичних сил. 

Серед учасників зібрання була мама Героя «Небесної сотні» Сергія Кемського, як 20 лютого загинув від кулі снайпера на вулиці Інститутській у Києві, військовослужбовці учасники АТО.

Зібрання розпочалось із гімну України. Хвилиною мовчання присутні згадали всіх загиблих на Майдані та воїнів, які на сході України віддали своє життя за незалежність нашої держави.

Основними питаннями, які розглядалися на громадських слуханнях, була загальнополітична ситуація в державі, вибори до Верховної Ради. Свою думку з цих питань висловив депутат Житомирської обласної ради Озерчук Андрій Миколайович, до розмови долучилися екс-заступник голови Коростенської районної державної адміністрації, депутат районої ради багатьох скликань Зігмунд Віталійович Ліневич, депутат Коростенської районної ради Іван Анатолійович Камінський, депутат Олевської міської ради, член політичної партії «Сила людей» Ніколайчук Олександр Володимирович, представник обласної громадської організації «Матері Майдану» Вигівська Наталія Павлівна, пані Віра, близька людина загиблому військовому із Коростенщини Шленчаку Володимиру Володимировичу, представники громадських організацій та демократичних політичних сил Лугин, Овруча та Олевська.

Всі як один переконані, що більшість в новому парламенті повинні скласти проукраїнські, проєвропейські політики, а не прислужники злочинного режиму «януковича».

«Регіонали, комуністи та інші антиукраїнські групування докладають титанічних зусиль аби утримати контроль над країною. Вони щодня на пропаганду та підкуп виборців витрачають мільйонні ресурси. Ця «п’ята колона» під керівництвом з Кремля намагається відібрати в нас український Донбас. Тому наш з вами обов’язок – зупинити їх», – наголосив Андрій Озерчук.

Також за підсумками зібрання було підтримано Резолюцію та звернення до Президента Петра Порошенка, до керівництва області та лідерів демократичних політичних партій. Жителі Коростенського, Олевського, Овруцького, Лугинського районів просять Президента України не підтримувати на позачергових виборах до Верховної Ради прибічників «януковича».

Учасники зібрання бачать Андрія Озерчука єдиним справжнім кандидатом від демократичних сил, визначились та згуртувались навколо Андрія Озерчука – учасника Майдану 2004 року та Революції Гідності – сильної, патріотично налаштованої людини послідовної у своїх поглядах, здатної протистояти та перемогти ставлеників Януковича, в які б «вишиванки» вони не рядилися.

Завершився захід виконанням Гімну України та збором коштів учасникам АТО. Всі зібранні гроші відразу були передані бійцям, які нещодавно повернулися до Коростенського району із зони бойових дій.

Андрій Озерчук: «Сьогодні Україна знаходиться у страшній небезпеці. Кремлівське керівництво під дулами гармат, вбиваючи наших солдат і мирне населення, руйнуючи міста і села нашої Батьківщини, хоче змусити наше керівництво відмовитись від демократичного шляху і євроінтеграції. 

Внутрішній ворог – корумпована комуністично-регіональна влада на місцях, яка вірно служила режиму Януковича, вбивала та ганьбила активістів Майдану зараз перешкоджає Президенту та Уряду в проведені реформ та очищення владних структур. Нинішній парламент України повністю себе вичерпав, депутати з фракцій КПУ та Партії Регіонів практично протиставили себе українському народові.

Рішення Президента України Петра Порошенка про розпуск Верховної Ради та проведення дострокових парламентських виборів дає українцям унікальний шанс сформувати справді народний парламент.»