​У Житомирі міжнародна кіношкола CinemaHall випустила перших акторів

Перші житомирські випускники міжнародної акторської школи CinemaHall отримали сертифікати про завершення навчання. 

Кожен зі студентів навчився азам акторської майстерності, які послужать фундаментом для подальшого професійного розвитку, а також всі випускники отримали можливість і далі співпрацювати з організацією.

За три літні місяці навчання студенти показали вражаючі результати: були запрошені на зйомки на українські телеканали, зняли соціальну рекламу, займаються написанням сценаріїв, готуються до зйомок в рекламі, а також візьмуть участь у зйомках всеукраїнського кіноальманаху, який транслюватиметься на великих екранах країни. Крім того, одній зі студенток вдалося за кілька днів підготуватись до успішного вступу в театральний вуз, а іншій – навіть здобути роботу в кіноорганізації.

Отримання сертифікатів – це тільки початок, тому що відразу після цього, кожен із житомирських студентів потрапив у єдину акторську базу, з якою працюють безліч всеукраїнських та міжнародних кіноорганізацій та кіностудій-партнерів Cinema Наll, також кожен із випускників отримуватиме щотижневу розсилку із датами і місцем проведення різноманітних зйомок та кастингів, і зможуть самостійно підбирати оптимальні для себе варіанти.

Уже відкрито осінній набір у дорослу та дитячу групи! Всі бажаючі можуть отримати необхідні знання, реалізувати себе в кіно та на ТБ, а також реалізувати себе, здійснивши давню мрію!

Контакти:

063 468 42 48

zt@cinemahall.org

http://cinemahall.org/

Про CinemaHall: 

CinemaHall – міжнародна кіноорганізація, член Європейської асоціації NISI MASA, член Міжнародної федерації кіноклубів FICC, що займається вільним обміном інформацією, досвідом, створенням проектів між спеціалістами на кіноаматорами з різних країн світу, підтримує кінопроекти, проводить національні та міжнародні кастинги; PR підтримка дистрибуції; просування талановитих режисерів, продюсерів, акторів і т.д.; освітні проекти у сфері кінематографа і ТБ.

Факти про CinemaHall:

* Представництва у 9 країнах світу

* Більше 50 000 учасників проектів та заходів

* Проведено більше 150 заходів

* Більше 300 партнерів

* Діяльність організації регулярно висвічують національні та регіональні телеканали

* Акредитації на Le Marché du Film (Канський кінофестиваль), European Film Market (Берлінале), Venice Film Market (Венеціанський кінофестиваль).