У Житомирі вже можна платити частинами за придбану річ

Придбати товар, оплативши його частинами, можна у 600 торгових точках Житомира.

Про це інформує керівник Житомирського регіонального прес-офісу ПриватБанку Марія Єнжиєвська.

“Оплата частинами” – сервіс, за допомогою якого можна здійснювати купівлі та розраховуватися за послуги, оплачуючи не всю їх вартість, а тільки частину. Сьогодні у Житомирі за “Оплатою частинами” можна розрахуватися у торгових точках. По області таких точок – 790. Достатньо лиш мати картку картки «Універсальна», «Універсальна Gold» або ж елітну картку для VIP-клієнтів (Platinum, Infinite, World Signia / Elite).

Зручно й те, що дізнатися доступну суму ліміту по сервісу досить просто: потрібно надіслати SMS на номер 10060 з текстом chast або натиснути “отримати ліміт” в розділі “Оплата частинами” на офіційному сайті ПриватБанку.

Оплативши товар частинам, покупець не сплачує “надкомісій”. Договором про оформлення покупки є чек з усіма необідними реквізитами. Покупку можна здійснити за півхвилини без додаткових документів. А ще таку покупку зручно гасити: вносити платежі із картки на картку без відвідування відділення банку. При бажанні договір можна закрити і достроково, але вже безпосередньо у відділенні.

Окрім цього, здійснювати покупки за “Оплатою частинами” можна і через інтернет, що до вподоби тим житомирянам, котрим зручніше купувати щось онлайн.

Снимок экрана от 2014-09-12 11:00:17.png

У Житомирі на сьогоднішній скористатися “Оплатою частинами” можна у найбільших українських мережах з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Це – “Комфі”, “Фокстрот”, “Ельдорадо”, “Алло”, “Цитрус”, Moyo та інші. В загальному торгових точок – партнерів “Оплати частинами” в Україні більше 25 тисяч. 

Снимок экрана от 2014-09-12 11:08:07.png

Житомирським регіональним управлінням ПриватБанку в області встановлено та обслуговується понад 2500 платіжних POS-терміналів, з них із програмою Бонус+ – 1250. Працює 550 терміналів самообслуговування та банкоматів, функціонує 68 банківських відділень. 

Здійснити покупки за допомогою “Оплати частинами” можна у більш як 600 магазинах області. Власниками кредитних карток ПриватБанку є 260 000 мешканців Житомирщини, отримують заробітну плату на картки ПриватБанку 110 тис. мешканців області.