“Він справжній, щирий”, – таким характеризують Юрія Бобра працівники “Житомиргазу”

Кандидат в народні депутати України по Житомирському виборчому округу №62 Юрій Бобер зустрівся з працівниками регіональної газової компанії «Житомиргаз».

Про діяльність підприємства Юрій Бобер знає не з чуток. За багато років його роботи у системі Держгірпромнагляду спільно з газопостачальниками було впроваджено ряд важливих проектів, спрямованих на збереження здоров’я і життя житомирян. 

Згадуючи відносини з “Житомиргазом” Юрій Бобер наголошує, що Держгірпромнагляд завжди був на боці «Житомиргазу». 

“Ми навіть йшли на конфлікт з міською владою заради інтересів «Житомиргазу», на користь нашого населення”, каже Юрій Бобер.

Також кандидат розповів про свою громадську діяльність. Так, вже більше десяти років в області діє благодійний фонд «Полісся», засновником і почесним президентом, якого є Юрій Бобер. Більше 48 тисяч чоловік є членами цієї організації. Півтори тисячі хворих за останні роки отримали інвалідні візки та милиці, постійно видаються продуктові набори тощо.

Щодо передвиборчої програми Юрія Бобра, то найголовнішим її пунктом є подолання бідності, сприяння успішній роботі підприємств Житомира.

Валентин Ющенко – голова правління ПАТ « Житомиргаз» сподівається, що у разі обрання депутатом Верховної Ради, Юрій Бобер допомагатиме “Житомиргазу” в забезпеченні безперебійного і безаварійного газопостачання.

«У разі мого обрання я буду жити вашими проблемами. Ви мене будете бачити дуже часто. Я даю слово і за свої слова я відповідаю», – відповів на це Юрій Бобер – кандидат в народні депутати України по Житомирському виборчому округу №62.

Після зустрічі начальник служби електрохімічного захисту трубопроводів Микола Кульчицький сказав, про Юрія Бобра, що «він справжній, щирий. Я сподіваюсь, що його подальші дії, якщо пройде в депутати будуть спрямовані, як і наші на надійність газової галузі».

Прес-служба Юрія Бобра