​Віталій Журавський: Допомога учасникам АТО має бути персоніфікованою

Народний депутат Віталій Журавський закликав мешканців Житомирщини персоніфікувати благодійну допомогу учасникам антитерористичної операції на сході. 

Про це він заявив у відеозверненні за підсумками візиту до Житомирського військового госпіталю. Там нардеп провідав поранених земляків, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

«Щойно провідав наших військових, які побували в зоні АТО. Вони просять передати: якщо ви хочете допомогти військовослужбовцям, які беруть участь в бойових діях на сході, то ваша допомога повинна бути персоніфікованою – конкретному солдату, його дружині чи його батькам», – зауважив народний депутат.

«Якщо ви придбали шолом, чи бронежилет, надсилайте їх конкретним солдатам і конкретним офіцерам. Це дуже й дуже важливо. Тому що корупція проникла і в Збройні сили. Відтак не завжди те, що збирають люди, доходить до військових”, – додав він.

Нагадаймо, Віталій Журавський з перших днів військового протистояння допомагає воякам української армії бронежилетами, шоломами, надає матеріальну допомогу військовослужбовцям та їхнім родинам.