Як вам такі варіанти дизайну логотипів?

Автор блогу Between the Bars Катерина Хазацкая знайшла в інтернеті художників і ком’юніті, готових малювати безкоштовно: шаржі, сюрреалістичні портрети, ілюстратор, що збирають від користувачів найбожевільніші ідеї та овідмальовують їх на замовлення. 

Майстер графіки, який зловмисно придумує погані логотипи – і бере (єдиний в добірці) за це гроші.

FRENCH GIRLS

Додаток для айфона: незнайомі люди малюють портрети з фотографій один одного. По-справжньому добре малюють людей серед користувачів в процентному співвідношенні до всіх  не так багато. Загалом, все для радості і розваги. Схема проста: ви робите СЕЛФІ, завантажуєте його, і якщо ваша фотографія когось зацікавить, отримуєте своє мальоване зображення. І в той же час самі кого-небудь малюєте. Назва походить від фрази з фільму «Титанік»: «Draw Me Like One of Your French Girls».

Якщо у вас нема айфона (а додаток French Girls існує тільки для IOS), то вам пряма дорога на Reddit в товариство Reddit Gets Drawn. Викладаєте фотографію себе, або того, кого ви любите і (швидше за все) хто-небудь вас намалюють. Фотографії радять завантажувати в хорошій якості, без великої кількості зайвих деталей і дуже просять дівчат не обрізати лоби.

Якщо ви теж малюєте, для вас підійде співтовариство Julia Kay’s Portrait Party на Флікре. Щоб вступити туди, може знадобитися близько місяця. Для цього вам потрібно викласти на Флікр свої художні роботи, опублікувати посилання в обговореннях групи, а коли прийде час – відповісти на запитання. Малюють один одного тут тільки художники і ілюстратори, так що рівень робіт високий.

Якщо у вас свою справу, але немає грошей на фірмовий логотип, то вам сюди – HORRIBLE LOGOS. Невідомий автор малює жахливі логотипи за гроші на пиво (5 доларів). Ще за 10 доларів він вишле вам файл в хорошій якості. А ще за 10 доларів ще й запише воістину жахливий джингл. «Сподіваюся, ви зненавидите ваше нове уродське лого так само, як я ненавидів його, коли малював», – від усієї душі говорить єдиний художник в цій добірці, який робить свою роботу за гроші. Якщо вам потрібен креативний дизайн упаковки – ELENA SHUTOVA.