​Юрій Бобер пропонує усім учасникам перегонів підписати угоду про чесні вибори без фальсифікацій

Юрій Бобер йде до Верховної Ради України по мажоритарці від Житомира.

Кандидат розповів навіщо йому депутатство.

– Чому Ви йдете в народні депутати?

– В 2001 році я був засновником благодійної організації «Центр соціально-економічного розвитку Житомирщини» . Сьогодні на її обліку 48,5 тис. соціально-незахищених громадян. На прохання цих людей я вирішив балотуватися до Верховної Ради. Я хочу мати реальний вплив на вирішення найгостріших проблем моїх земляків. Маю намір об’єднати тих, хто не байдужий до простих людей.

– Вас підтримують герої Майдану, учасники Революції Гідності, воїни-афганці. Як Ви оцінюєте цю довіру?

– Я усвідомлюю дуже велику відповідальність перед ними, перед усіма, хто мене підтримує. Весь свій досвід, здобутий під час громадської діяльності, на державних посадах я використаю в інтересах нашого міста, в інтересах наших земляків.

– Ви не вперше берете участь у виборах до Верховної Ради. Ледь не стали переможцем перегонів у 2002 році по місту Житомиру. Наскільки вагомим для Вас є цей досвід?

– Ми вибори пройшли достойно. Мене підтримала значна частина жителів нашого міста, але при тій фальсифікації, яка мала місце, перемогу віддали іншому кандидату. Ми отримали досвід, який необхідний, щоб рухатися далі.

– «Центр соціально-економічного розвитку Житомирщини» – знана в області благодійна організація. Які її успіхи за останній час?

– Ніколи я не мав мету надавати допомогу в присутності відеокамер. Лише протягом останніх років ми передали людям більше 1600 інвалідних візків, десятки тисяч милиць. Даючи гроші на операції, ми врятували сотні людських життів. Я проблеми звичайних людей знаю зсередини.

– Який головний показник діяльності регіонального управління Держгірпромнагляду в Житомирській області за той час, коли Ви його очолювали?

– Все, що пов’язане з життям і здоров’ям – є наша робота. Ми досягли серйозних успіхів. Зменшений був загальний і смертельний травматизм в 2,5-3 рази.

– На цьогорічних виборах у Вас буде багато конкурентів. З якою пропозицією Ви б хотіли до них звернутися?

– Я закликаю їх підписати угоду про проведення чесних і прозорих виборів, без фальсифікацій. Нехай оцінку кожному з нас дасть виборець.

– У разі Вашого обрання до Верховної Ради, який перший законопроект Ви внесете на розгляд парламенту?

– У разі моєї перемоги я вважаю за необхідне підготувати і подати законопроект щодо можливості відкликання виборцями народного депутата у разі неналежного виконання ним своїх обов’язків, обіцянок і своєї програми. А нашим землякам-виборцям я хочу побажати терпіння, щоб цього разу вони зробили правильний вибір, який не принесе їм розчарувань. Я вірю в перемогу житомирян.

Прес-служба Юрія Бобра