Житомирські школярі не носитимуть в кишенях готівку

ЮніорБанк Житомирського регіонального управління ПриватБанку встановив у їдальні загальноосвітньої школи № 19 термінал для безготівкових розрахунків. 

Відтепер учні цієї школи зможуть купувати обіди за допомогою картки Юніора – картки для харчування.

Про це Репортер повідомила прес-служба ПриватБанку.

“Карта для харчування” є комплексною програмою для всієї родини. Вона дозволяє дітям швидко та цікаво оплачувати свої шкільні обіди, а батькам – контролювати ці витрати та зручно передавати їм кишенькові гроші. Як і для батьків, так і для дітей участь в програмі безкоштовна!

“Термінал для розрахунків картою ЮНІОРА у 19-й школі дозволить її учням отримувати повноцінне і здорове харчування, – пояснює керівник напрямку ЮніорБанк Житомирського регіонального управління ПриватБанку Сергій Карпець. – Адже відтепер батьки школярі зможуть контролювати витрати своїх дітей, бути впевненими в тому, що донька чи син дійсно купує обід у шкільній їдальні, а не витрачає кишенькові гроші на нездорову їжу”.

Для учнів ЗОШ № 19 таке нововведення – це серйозний крок у доросле життя. Батьки лише контолюють встановлення лімітів, визначення суми кишенькових та отримують безкоштовну СМС після кожної трати. А діти в такий спосіб ще й вчаться планувати свій бюджет.

За допомогою картки ЮНІОРА можна не лише робити купівлі в шкільній столовій, а й передавати гроші у фонд класу (фонд школи, на ремонт, прибирання тощо) і знімати готівку в банкоматі з дозволу батьків.

Для цих перерахунків  в школі встановили POS-термінал.