8-й корпус вдосконалюється в стрільбі

На 240 центрі підготовки підрозділів, що на Житомирщині, не змовкають звуки пострілів, розривів та вибухів. 

Військовослужбовці 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України вдосконалюють свою майстерність з виконання вправ вогневої, тактичної та тактико – спеціальної підготовки тощо.

15 жовтня особовий склад управління 8 армійського корпусу виконав вправи стрільб з вогневої підготовки. Метою проведення заняття ставилось відточування бойової майстерності управління корпусу щодо ураження цілей зі стрілецької зброї.

Командир 8 армійського корпусу генерал-лейтенант Петро Литвин каже, що військовослужбовці, незалежно від попередніх показників з вогневої підготовки, повинні постійно виконувати вправи стрільб та вдосконалювати свої навички.

Вогнева підготовка не повинна проводитись одноманітно, кожного разу умови виконання повинні бути більш складні та більш наближені до бойових, тільки так можна навчити військовослужбовця до виконання завдань у будь який обстановці.

Офіцери, які безпосередньо брали участь у проведенні АТО на сході України показують кращі результати зі стрільби та допомагають іншим підвищити свій рівень підготовки.

Фото Віталія Кирилова