АТБ на розі вулиць Театральної та Київської в Житомирі все ж збудують?

Вчора 30 вересня ініціатори побудови маркету АТБ на розі вулиць Київської і Театральної (нагадаємо його будівництво було призупинено внаслідок активного спротиву громадськості та численних скарг та навіть розібрали щити-огорожу побудови) побилися з представниками громади міста, які прагнули бути присутніми на слуханні міської ради з приводу означеного ж АТБ, але їх чомусь не пустили. Чи зреагувала якось на це міська влада? Знак питання!

Зі слів очевидців, знаю, що після пікетування міськради засідання перенесли в більш закрите приміщення по вулиці Щорса (біля радіодеталей), де внаслідок сутички між бізнесменами-вишибалами АТБ і містянами було вибито скляні двері. Зараз з цим розбирається міліція. До слова, на засідання не допустили навіть учасниць громадської організації ‘Матері Майдану” – слабких беззахисних жінок.

Чого бояться бізнесмени від АТБ, а заодно, що є ще печальніше – Міська Рада?
Логічно обґрунтований висновок напрошується лише один: вони бояться, що їм перешкодять ДАТИ/Взяти ХАБАРЯ.

Жителі прилеглих будинків теж проти будівництва маркету.

Чи Їх думка теж “пусте місце”? За законом, при будівництві чогось нового в жилій зоні, має бути згода всіх проживаючих там людей.

На тому місті  житомиряни, за загальною згодою, хочуть облаштувати Сквер імені Небесної Сотні.

Правда, місце відпочинку і пошани загиблим героям, вартує більше, ніж один із численних, забруднюючих екологію маркетів, котрих і так повно на кожному кроці? А от місць відпочинку, зелених куточків природи серед сірої маси асфальту у міста Жита і Миру (ви тільки вслухайтесь, та це ж сама природа в цій назві вирує. Житомир має Аж ніби Тонути В МОРІ ЗЕЛЕНІ, а натомість сірість і задушливий, особливо влітку, асфальт) – Справді МАЛО!