Андрій Садовий у Житомирі з командою “Самопомочі” зустрічався з місцевою громадою

Лідер “Самопомочі” мер Львова Андрій Садовий у Житомирі презентував своє бачення розвитку областей.

В рамках поїздки він зустрівся з трудовими колективами та жителями багатоповерхових будинків.

Основним напрямком відродження житлової інфрастуктури в Житомирі й Україні Садовий вважає сприяння створенню ОСББ, які мають повністю витіснити неефективні комунальні ЖЕКи, на якість послуг яких стільки нарікань.

Досвід розвитку Львова Садовий планує втілити на рівні держави, а, відповідно, і в Житомирі. Заради цього він готовий поділитися знаннями, ідеями, практичним успішним досвідом.

Для втілення задумів, Садовий веде до Верховної Ради команду однодумців, щоб на законодавчому рівні розробляти необхідні державі реформаторські закони. В команді Садового, з його слів, немає одіозних персон, олігархів, рейдерів, корупціонерів, людей, які співпрацюють на шкоду Україні з ворожою країною Росією.

Рівень кваліфікації команди “Самопомочі” достатній для включення з першого дня роботи нового парламенту в процес написання законів, адже в цій команді – фахові юристи, медійники, підприємці, які самотужки створювали й піднімали власний бізнес.

Комбат батальйону “Донбас” Семен Семенченко, приїхавши в Житомир, сказав, що одним із своїх основних завдань у Верховній Раді ставить законодавче впорядкування діяльності добровольчих батальйонів, які без належного соціального захисту держави мужньо відстоюють територіальну цілісність України в боротьбі з окупантами.

По Житомиру від “Самопомочі” йде Наталія Чиж, яка зарекомендула себе в бізнесі, а нині присвятила більшість свого часу громадській діяльності.