Через блок Порошенка у Житомирі судяться рівненські кандидати

Кандидат в народні депутати від Народного фронту Дмитро Якимець програв справу в апеляційному суді, щодо позову до кандидата в нардепи, власника рівненського “Льонокомбінату” Олега Червонюка.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написала редактор газети “Льонокомбінат” Світлана Сирота, пише “ВСЕ“.

Привіт для Дмитро Якимець із Житомирського апеляційного адміністративного суду. Дві години тому там завершився апеляційний розгляд справи за позовом кандидата у народні депутати Дмитра Якимця до кандидата у народні депутати Олега Червонюка. Якщо коротко – то Дмитро Якимець, представник Народного фронту з доброго дива оскаржував правомірність взаємної політичної підтримки Олега Червонюка та Блоку Петра Порошенка. І знову суд відмовив Дмитрові Якимцю у задоволенні позовних вимог. На фото – Віталій Бережнюк, мій колега, довірена особа кандидата у народні депутати України по 152-му окуругу Олега Червонюка. До слова, представники Якимця до суду не з’явилися і письмово попросили суд розглянути справу без їхньої участі“. – написала Світлана Сирота на своїй сторінці у “Фейсбук”.

Як повідомляє сайт, у Рівному відразу два кандидати в народні депутати декларують свою участь в перегонах за підтримки Блоку Петра Порошенка. Так самовисуванець і власник рівненського “Льонокомбінату” Олег Червонюк та кандидат від ВО “Свобода” Олег Осуховський використовують в своїй агітації символіку пропрезидентської політичної сили.

До речі, на Житомирщині використовують бренд президента також багато кандидатів, які одночасно йдуть по одному й тому ж округу. Правда, судитись  поки ніхто не бажає. Напевно, усіх все влаштовує. Адже, як сказав перший заступник голови АП Геннадій Зубко, приїжджаючи до Житомира з Гройсманом, нікому, хто підтримує ініціативи Петра Порошенка, забороняти використовувати його та його блок для агітації  не будуть.