Дзюблик використав для агітації сайт Черняхівської РДА

Перед законом усі рівні. Кандидат в депутати Верховної Ради Павло Дзюблик, який в той же час є головою Черняхівської райдержадміністрації, розмістив 7 жовтня на офіційному сайті тієї ж райдержадміністрації матеріал, підписаний ним як кандидатом в народні депутати.

Житомирський окружний адміністративний суд виніс постанову від 12.10 2014 року, де визнав дії Павла Дзюблика такими, що порушують чинне Законодавство України.

7 жовтня на сайті Черняхівської райдержадміністрації з’явилося повідомлення з текстом «Павло Дзюблик оголошує конкурс молодих художників «Намалюй Україні мир!», де лунав заклик до дітей взяти участь у конкурсі і намалювати мир. Під повідомленням розміщувався підпис Павла Дзюблика, кандидата в народні депутати України.

Згідно ч. 22 ст. 74 Закона України «Про вибори народних депутатів України»: «Кандидатам у депутати забороняється використовувати для проведення передвиборчої агітації службовий транспорт, зв’язок, устаткування, приміщення, інші об’єкти та ресурси за місцем роботи, службові чи виробничі наради, збори колективу».

На тому ж сайті був розміщений матеріал «Павло Дзюблик відкрив юридичні приймальні для воїнів АТО» з зазначенням, що приймальні розташовуються за адресами районних штабів партії «Народний Фронт», висуванцем якої є Павло Дзюблик.

На презентацію книги Василя Шкляра «Маруся» у Черняхівському районному будинку культури, яку організував Павло Дзюблик, людей привозили у шкільних автобусах. “Транспорт, який знаходиться у комунальній власності району, не може використовуватися у рамках передвиборчої агітації.”