​Іван Литвин став альтернативою старим політикам

Іван Литвин, вирвавшись у лідери передвиборчої гонки на 66-му одномандатному виборчому округу, став реальною альтернативою старим політикам. 

На молодого незаплямованого кандидата конкуренти вже вилили чималу порцію бруду.

Іван Володимирович зізнається, що очікував нечесної боротьби збоку опонентів. Однак не думав, що вона буде настільки масштабною і безпринципною. Сам Литвин подібні методи вважає неприйнятними, тому відповідати не збирається. А ось конструктивну критику сприймає. Та жодного конструктиву збоку опонентів, з його слів, не спостерігається – самі лише емоційні безпідставні звинувачення і стереотипне навішування ярликів, що ще раз підтверджує силу кандидата Литвина і вбачання в його особі небезпеки іншими кандидатами.

«Все, що не відбувається – то загартовує, і це є досвідом. Я очікував, що останні тиждень-два будуть вкидання бруду. Зараз вже пішли звинувачення про підкуп. Хоча по місту розклеювали листівки ще тоді, коли я не був зареєстрований навіть кандидатом. Я йду на перемогу, йду на результат. Якщо бояться – ну, нехай таким чином захищаються. Але це не вихід», – вважає Іван Литвин.

Для Івана Володимировича важливим є той факт, що йому довіряють люди, вони готові спільно з майбутнім депутатом вирішувати насущні проблеми, і тому успіх не забариться. А заздрісники – що з них візьмеш. Як сказала легендарна Людмила Гурченко: «Вы хотите, чтобы Вас любили за Ваш успех?!»

І ще одне висловлювання улюбленої актриси: «Если тебе плюют в спину – значит ты идешь вперед!». Іван Литвин справді впевнено йде вперед, ведучи за собою команду щирих, небайдужих людей, справжніх професіоналів, які вже працюють і готові надалі працювати на благо жителів 66-го округу.

Іван Литвин не побоявся виступити проти старих політиків, котрі звикли роками обманювати людей. Політики старої генерації, які вважають територію 66-го виборчого округу своєю вотчиною, почали застосовувати давні перевірені методи сфабрикованих фактів, відкритої брехні і безпідставних звинувачень. 

У мережі Інтернет та на телеканалах, що належать олігархам – представникам злочинної влади, почали з’являтися брехливі відеоролики, які містять неправдиві факти про Івана Литвина. На території округу ночами розклеюються листівки проти кандидата. Усе це інформаційне сміття шите білими нитками. І конкуренти самі це розуміють, бо підставляються на очевидних речах.

Жодних серйозних фактів проти молодого кандидата у майстрів чорного піару немає. Адже вся діяльність Івана Володимировича і його команди – прозора і відкрита. Чесність та якість – беззаперечна перевага Івана Литвина перед заздрісниками-опонентами. Життя, батьківська наука, служба в Збройних Силах України, власна професійна діяльність загартувала чоловіка, який раз і назавжди вирішив захищати інтереси жителів 66-го округу в парламенті.

Віктор Беркут