Іван Литвин відповів на негатив

Проти кандидата в народні депутати України по 66-му виборчому округу Івана Литвина конкуренти розгорнули масштабну кампанію чорного піару. 

Опоненти не гребують зачіпати священні теми, такі як родина, захист Батьківщини. Так само фальсифікують і результати соцопитувань.

Інтернет заполонили матеріали, в яких піддають сумніву певні дані з життя Івана Литвина, не пропонуючи при цьому фактів, які б підтверджували різноманітні припущення. Все тому, що інших фактів, окрім тих, що вказані в офіційній біографії та виступах кандидата Івана Литвина, немає. Матеріали створені проти кандидата побудовані на припущеннях, домислах і чутках. Тому ці матеріали являють собою купу питань, які автори ставлять перед читачем, але не можуть знайти на них відповіді.

Ось відповіді на ці питання:

Нині автори ряду видань за великі гроші намагаються піддати сумніву службу Івана Литвина в АТО. Зокрема, його звинувачують в дезертирстві. Мовляв, як він міг покинути зону АТО і почати вести передвиборчу кампанію. Відповідь дає сам кандидат у своїх виступах перед людьми.

Іван є військовослужбовцем Збройних Сил України. Пішов воювати добровільно, як і більшість молодих хлопців. Спочатку проходив службу в Херсонській області. На перешийку військові охороняли Крим, який тоді вже перейшов до Росії. Потім сектор «Д», у складі якого був Іван з побратимами, перемістили в Донецьку область. Після того, як сектор «Д» був розформований, 30-та новоград-волинська бригада, в якій служить молодий чоловік, була відведена для відновлення своєї боєздатності в Запорізьку область.

Саме тоді, коли бригада покинула територію бойових дій, Іван Литвин і вирішив, що хоче спробувати свої сили в парламенті. Рішення було непростим, і молодий чоловік радився із хлопцями, з якими служив разом. Захисники Батьківщини підтримали рішення свого побратима.

Жителям 66 округу пропонують дані соцопитувань, в яких вказують, що Івана Литвина обганяють нікому не відомі технічні кандидати.

Так аналітичне рейтингове агентство «Соціальний вимір» вказує, що Іван Литвин знаходиться на 5-й сходинці рейтингу, випереджаючи на 1 % іншого кандидата Віталія Журавського. На четверте місце ставлять Павла Дзюблика. Третім називають само висуванця Валерія Вариводу. Другим до зняття кандидатури називали Михайла Пухтаєвича. А перше місце віддавали кандидату від «Батьківщини» Петру Рябенку. Ці дані є неправдивими і озвучуються з єдиною метою – вивести потрібних кандидатів на перші місця, а реальних лідерів перегонів відсунути подалі.

Соціологія довела, що в передвиборчих перегонах на 66-му округу лідирує Іван Литвин.

Інший рейтинг пропонує відомий політолог, директор «Інституту глобальних стратегій» Вадим Карасьов, або ж хтось інший від його імені. У цьому рейтингу лідером називають Валерія Вариводу. А того ж Петра Рябенка відсувають аж на 5 місце. Відомо, що Вадим Карасьов народився на Житомирщині. 

Для того, аби скомпрометувати Івана Литвина, в ЗМІ почали розпускати чутки про підкуп ним виборців. Адже як кваліфікований юрист Іван знає про відповідальність за такі дії. Не дозволила б йому це зробити і совість. Адже Іван Литвин – високодуховна щира людина, яка, на відміну від своїх старших колег, не буде брехати людям у вічі.

Також у ЗМІ було розповсюджено коментар Тетяни Чорновол, яка балотується до Верховної Ради від «Народного Фронту», в якому колишня журналістка і активістка виступає проти проходження до парламенту ряду політичних діячів, зокрема, й Івана Литвина.

«Одіозні та скандальні політики, які мають відношення до попередньої влади, не повинні знову опинитись у депутатських кріслах», – висловлюється Чорновол.

Іван Володимирович не був у владі раніше. Зрозуміло, що про об’єктивність пані Чорновол не може йти й мови. Адже Іван Литвин є її конкурентом її однопартійця. Тому за гучними правильними словами активістки ховається бажання «прибрати» лідера перегонів.

Не дивлячись на намагання конкурентів, люди підтримують Івана Литвина, бо бачать в ньому реальну опору і надію на позитивні зміни.