Конкуренти почали оббріхувати Розенблата

Кандидат до ВР від Житомира Борислав Розенблат звертається до житомирян з проханням не вірити брехливим повідомленням про нього в ЗМІ, які розповсюджують його конкуренти. 

Текст звернення:

“Шановні друзі!

26 жовтня – день виборів, день звільнення Ради від «регіоналів» та «комуністів». Місяць йде дискусія щодо того, хто представлятиме Житомир у Верховній Раді. Я чесно та щиро вийшов перед громадою розповісти про себе, про свою кандидатуру в народні депутати. Блок Петра Порошенка уважно вивчив мою біографію, мої погляди, результати роботи і підтримав на виборах.

Я нічого не приховую і готовий відповісти на всі питання. Я одразу сказав, що не буду вдаватись до жодного чорного піару, критики інших кандидатів, а виключно розповідати про себе та свій план дій, і вважаю, що діяти так гідно та правильно.

Я простояв на Майдані майже три місяці і вийшов звідти з твердою впевненістю – влада повинна бути очищена, а люстрація – доведена до логічного завершення. Люстрація – головна мета моєї програми кандидата. Я особисто підтримую радикальну люстрацію корумпованих чиновників, але повністю згоден з президентом, що політичне очищення від «регіоналів» та «комуністів» повинно відбутися під час виборів, голосуванням людей. Було б дивно, якби я це послідовно відстоював з початку Майдану і при цьому не був впевнений як кандидат у власній біографії.

Я жодного дня не був членом Партії регіонів і не мав до неї жодного стосунку. Я не писав заяви на вступ, не мав членського квитка цієї організації і не балотувався від Партії регіонів. Проте мої конкуренти по виборчому процесу почали вдаватись до чорного піару. В Інтернеті поширили фото, схоже на примірник газети 2010 року, де в списку кандидатів до обласної ради зазначено моє прізвище.

По-перше, повторюсь, я ніколи не був членом Партії регіонів, не подавав ніякі документи до цієї партії, не був у її виборчих списках кандидатів і не балотувався від Партії регіонів.

По-друге, в даному зображенні вказані неправильна дата мого народження та по-батькові.

По-третє, я ніколи не працював на посаді директора Галієвського маслозаводу. Більше того, директор на цьому підприємстві був переконаним активістом та членом партії «Батьківщина», як і багато хто з трудового колективу.

Тобто автори цього «документу» не мали доступу до моїх особистих даних, не знали мого місця роботи, що виключається, якби я особисто писав заяву на включення до списку.

Пишу так детально саме на цьому прикладі, щоб показати рівень, на якому «ліплять» інші тенденційні матеріали проти мене. Вони почали з’являтися після того, як проведені соціологічні опитування показали мою високу підтримку серед житомирян. Не в змозі належним чином розповідати про себе, не знайшовши жодного компромату проти мене, деякі політичні діячі вдаються до брехні. Чому жоден з них не прийшов до мене на зустріч і не запитав про те, що його так турбує?

Але ті, хто стояв поруч зі мною на київському Майдані, знають, що незважаючи на репресії щодо наших підприємств з боку тодішнього губернатора-регіонала Сергія Рижука, тиск податкової, ми продовжували відстоювати необхідність змін в країні. 

Відстоювали разом з відомими житомирянам – нині першим заступником міського голови Сергієм Сухомлиним, депутатом Верховної Ради від нашого округу Геннадієм Зубком та іншими. Люди, які жили на Майдані, знають, що ми підтримували їх всім, чим тільки могли. Знають, що з березня місяця, задовго до того, як вирішив балотуватись, підтримую наших воїнів в АТО.

Я вірю, що головні здобутки нашого міста ще попереду, і перший крок до них – це чесна та відкрита передвиборча боротьба. Але треба розуміти, що когорта старих політиків намагається все ще жити по-старому та діяти старими брудними методами.

Я живу по-новому і закликаю єднатись в цьому всіх нас! І ми переможемо!

З повагою, Борислав Розенблат“.