Люди скаржаться, що “Житомирводоканал” їх обраховує

В редакцію Репортера звернулись мешканці Михайлівської.

Кажуть, КП “Житомирводоканал” їх обраховує. Сплачують вони не по лічильникам. На людину виходить 54, 36 грн. щомісця. У вересні, окрім того, що на два дні вимикали воду по всьому місту, так і майже щодня протягом останніх двох місців, через ремонтні роботи на вулиці. 

“Ми сиділи по півдня, а то і цілими днями без води. При цьому, сума сплати лишилася тою ж – 54 грн. Ми зателефонували в диспетчерську. Нас відправили до керівника відділу збуту Лілії Борисівни. Та сказала, що згідно правил, перераховувати за відключення по місту вони не забов’язані, бо попередили про відключення. А з привду інших відключень і ремонтів, то вона не чула про це і сказала звертатись з заявою до керівника”, – розповідають мешканці.

Правда, твердять вони: чому вони мають кудись звертатись для перерахунків, а не водоканал сам має вираховувати гроші за дні, коли вимикає воду? Особливо, якщо це робилось постійно.

Окрім того, за словами людей, в борг часто вписують суму оплати станом на перше число попереднього місяця. Хоча квитанцію приносять після 5 числа останнього місяця.

Як писав Репортер, на день міста мешканців Михайлівської, 17 лишили без води, хоча обіцяли виправити проблему протяглм декількох годин.