На 66 окрузі перемагає Журавський – соціологічна служба «Фонд Громадська Думка» – Україна

Якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі, то перемогу у 66 виборчому окрузі на Житомирщині святкував би діючий народний депутат Віталій Журавський. 

Про це свідчать результати опитування соціологічної служби «Фонд Громадська Думка» – Україна.

Так, серед тих, хто визначився, за Віталія Журавського висловили готовість проголосувати 38% респондентів. Друге місце за кількістю симпатиків посів Михайло Пухтаєвич – 16,9%. На третьому місці – Павло Дзюблик із 15,1%. Владислав Музира із 8,1% – на четвертому місці.

П’яте місце посів Віктор Дубас із 5,9%. Шостий результат, за даними соціологів, у Петра Рябенка (4,8%). Решта кандидатів у народні депутати не набирають двох відсотків.

Опитування проводилося у Брусилівському, Володарсько-Волинському, Коростишівському, Малинському, Народицькому, Радомишльському, Черняхівському районах з 4 по 11 жовтня 2014 року.

Всього за випадковою квотною вибіркою з урахуванням основних соціально-демографічних характеристик округу (мікрорайон, в якому проживає респондент, стать, вік, освіта) було опитано 2900 респондентів. Похибка не перевищує двох відсотків. Метод дослідження: face to face.