​«На виборах має перемогти представник простих людей», – Наталія Циганчук

Після офіційної реєстрації Наталії Циганчук у ЦВК як кандидата у народні депутати від Олега Ляшка активісти висловили їй свою підтримку.

«Ми підтримуємо Наталію Циганчук, яка була з нами з перших днів на Майдані. Як юрист вона допомагає нашим хлопцям з АТО оформлювати допомогу від держави та отримувати статус учасника бойових дій. Наталія Циганчук – гідна кандидатура, яку ми підтримуємо на виборах до Верховної Ради», – заявив Володимир Купрійчук із ВО «Майдан».

У свою чергу Наталія Циганчук дала людям клятву, що не зрадить їхні інтереси та виправдає надії всіх тих, хто бореться та чекає кращого життя в Україні.

«На цих виборах політики, які представляють місцеві олігархічні кола, вважають, що для них вже очистили дорогу до Верховної Ради. І сьогодні питання стоїть ребром: або на виборах перемагає представник від народу і продовжує справу Героїв Небесної сотні, або перемагають гроші олігарха, який іде до Верховної Ради, щоб мати депутатську недоторканність, лобіювати свої бізнесові інтереси та «відбити» і примножити гроші, витрачені під час виборів», – сказала перед громадою Наталія Циганчук.

Нагадаємо, що вибори до Верховної Ради України відбудуться 26 жовтня цього року.

Прес-служба Наталія Циганчук