​«Народний фронт» закликав виборців не продавати голоси і приходити на вибори

Не продавати голоси будь-кому із кандидатів та приходити на чергові вибори, які відбудуться у неділю, 26 жовтня, закликав перший заступник керівника виборчого штабу «Народного фронту» в Житомирській області Руслан Годований.

Він також додав, що наша область на цих виборах зарекомендувала себе не тільки із хорошої сторони, де в двох округах демократичні сили об’єднали зусилля, аби не пустити до влади регіоналів Журавського та Пехова.

Житомирщина окрім цього увійшла до рейтингу областей, де зафіксована велика кількість фактів підкупу виборців.

«Та гривня, яку вам платять за голос, буде сторицею у вас забрана після виборів. Сьогодні купити голоси намагаються ті кандидати, які 16 січня голосували за диктаторські закони і політика яких призвела до того, що ми сьогодні маємо в країні», – звернувся Годований до виборців.

Також у «Народному фронті» заявили, що готові до демократичної коаліції у майбутній Верховній Раді.

«Ми готові створити демократичну коаліцію, у нас є сильний європейський прем’єр, який готовий розвивати країну далі. Ми можемо взяти на себе відповідальність за діяльність влади та за розвиток країни. Тому ще раз звертаюсь до виборців: не продавайте голос, приходьте на вибори, не пускайте у владу п’яту колону, не повертайте в депутатські крісла тих, хто себе зганьбив», – каже Руслан Годований.

До прикладу Годований розповів про округ №66, звідки надходить найбільше повідомлень про підкуп виборців. Нагадаємо, що наразі міліція перевіряє інформацію про підкуп виборців Іваном Литвином.

В «Народному фронті» додають, що будуть робити усе можливе для того, аби вибори пройшли демократичним шляхом.

Прес-служба «Народного фронту»