«Народний фронт» заявляє про узгодження єдиних кандидатів від демократичних сил тільки в двох округах на Житомирщині

Політична партія «Народний фронт» заявляє, що об’єднання зусиль демократичних сил заради проходження до Верховної Ради єдиного кандидата відбулось на двох округах Житомирської області.

Так в окрузі №64 «Народний фронт» зняв свого кандидата Андрія Озерчука на користь Володимира Арешонкова. Це було зроблено для того, щоб не пустити в парламент регіонала Володимира Пехова. В окрузі №66 свого кандидата зняв Блок Петра Порошенка, відповідно єдиним кандидатом від демократичних сил є Павло Дзюблик. В цьому окрузі ми об’єднались проти двох одіозних політиків: Івана Литвина та Віталія Журавського.

В інших округах на Житомирщині «Народний фронт» не висував своїх кандидатів. Ми підтримуємо демократичні сили та переконані, що до Ради має прийти нове покоління політиків, не заплямованих корупційними скандалами.

Віримо у те, що мешканці області зроблять правильний вибір – не пустять до Ради тих, хто голосував за диктаторські закони чи мав відношення до Партії регіонів.

Ми звертаємося до ЗМІ із проханням не публікувати рекламу кандидатів, які стверджують, що їх підтримує «Народний фронт», якщо цю рекламу не надає наша партія.