Новий парламент буде не довговічний – Тягнибок у Житомирі. Фото

Новий парламент, який оберуть українці 26 жовтня, буде не довговічним.

Про це заявив Олег Тягнибок, виступаючи перед житомирянами 18 жовтня у Житомирі.

За словами Тягнибока, Верховна Рада, яка необхідна українцям, тільки з’явиться наступних виборів.

Я маю мало оптимізму щодо нового складу Ради. Враховуючи теперішню ситуацію в Україні, враховуючи, що завтра наші хлопці повернуться з фронту додому – у них буде багато запитань до влади. Адже вони запитають: де необхідні закони, чому генерали-зрадники не усунуті від командуванні і не пройшли через люстрацію та детектор брехні у розділі постачання військового спорядження. І саме це призведе до недовговічності теперішнього складу парламенту. Але цей період українці мають пройти і досягнути миру саме шляхом перемоги, а не знову здачі національних інтересів та територій“, – сказав свободівець.

При цьому, Олег Тягнибок закликав житомирян не чекати вказівок зверху, а тут, на місцях, починати створювати власні громадські люстраційні комітети.

“І згідно вже прийнятого, і хай не досконалого закону про люстрацію, починати очистку влади, від колишніх прибічників режиму Януковича”, – зазначив Тягнибок.

До речі, під час зустрічі на Михайлівській, Олег Тягнибок нагородив свободівця Василя Клюбу, бійця 95-ї бригади, який приїхав у відпустку з донецького аеропорту, найвищою партійною відзнакою –золотим свободівським значком.