Opel може повернути на конвеєр купе Calibra

Спорткар Opel Calibra, що випускався компанією в середині дев’яностих років минулого століття, встиг пережити як зліт купівельного інтересу, так і різке його падіння – внаслідок чого, власне, і був знятий з виробництва. 

Однак в Opel подумують про випуск ідеологічного наступника купе.

Строго кажучи, чи отримає майбутнє купе добре знайоме ім’я, ще поки достовірно не відомо – за інформацією порталу Auto Express, в Opel йдуть бурхливі обговорення перспектив проекту. 

Однак топ-менеджмент компанії вважає, що “Опелю” не завадить якийсь флагманський спорткар, поява якого повинно благотворно позначитися на іміджі марки.

При цьому, Опель Астра 2014 залишається тою ж елегантною моделлю від якої й надалі зносить дах у автолюбителів.

Джерела в Opel повідомляють, що до розробки купе Calibra компанія приступить після випуску нового покоління сімейства Insignia, яке повинно багато що запозичити у концепт-кара Opel Monza. Відповідно, Calibra цілком може представляти собою дводверну модифікацію нової Insignia. Трапитися це повинно в 2016 або 2017 році.

Проте, якийсь натяк на майбутнє купе Opel може показати вже найближчим часом. 

З чуток, черговий концепт-кар компанія готує до прем’єри на січневій виставці в Детройті. Однак, за іншими відомостями, виробник зараз куди більше стурбований майбутнім оновленням сімейства Astra, яке заплановане на наступний рік.