Peugeot 308 отримає “спекотну” версію

Компанія Peugeot має намір поповнити лінійку своїх хот-хетч за рахунок “зарядженої” модифікації Peugeot 308, який буде конкурувати, судячи з усього, з Ford Focus ST і Renault Megane RS. 

Причому 308 GTi може отримати відразу дві версії з двигунами різної потужності.

Як заявив нещодавно глава підрозділу Peugeot Sport Бруно Фамін, робота над моделлю вже йде, а в лінійці компанії вона буде позиціонуватися на щабель вище представленої недавно Peugeot 308 GT.

Видання Car Advice опублікувало слайд з якоїсь презентації. З того підрозділу  стає зрозуміло, що Peugeot 308 GTi буде оснащуватися моторами потужністю 250 і 270 кінських сил. Втім, не виключено, що французька компанія зупиниться на якому-небудь одному двигуні.

За попередніми даними, хетчбек забезпечать все тим же 1,6-літровим турбомотором, який встановлюється, наприклад, на купе RCZ R. Крім того, не виключено і поява дизельної модифікації за прикладом VW Golf GTD – передбачається, що такий “триста восьмий” може отримати дволітровий дизель потужністю 180 кінських сил. 

Також планується до випуску і “заряджений” універсал.

За відомостями порталу Car Advice, дебют “гарячого” Peugeot 308 відбудеться наступного року на одній з великих світових автомобільних виставок.


Интернет-магазин «GlobalCars» предлагает автозапчасти. Открывайте онлайн каталог оригинальных автозапчастей на сайте и  выбирайте для своего автомобиля  необходимое. Хороших покупок!