Презентували “Житомирську звичайну”

«Житомирська звичайна»короткометражний фільм місцевих кінематографістів з такою назвою презентували в кінотеатрі «Україна». 

Автори фільму вважали своїм завданням показати багатогранність та глибину дитячого внутрішнього світу. За словами автора сценарію, Тараса Стрільчика, йому з режисером Дмитром Голумбевським вдалося досягнути мети.

«Ну, вийшло краще ніж я чекав, я скажу, відверто, тому що два дні зйомок, в екстремальних умовах. Ми трошки випадали з графіку, і деякі сцени доводилось знімати при штучному освітленні. Цього просто не видно в фільмі, тому що гарно змонтовано, але насправді були проблеми, і в мене, чесно кажучи, були побоювання, як фільм виглядатиме після «final cut», але я подивився і, в принципі, мене все влаштовує», – розповідає Тарас Стрільчик.

Фільм:

За словами представників обласного осередку «Народного Фронту», які взялися допомагати у зйомці короткометражного кіно, результат роботи житомирських кінематографістів приємно вражає.

«Найбільше вразило те, що житомирські діти так гарно можуть грати не будучи професійними акторами, і, звичайно, наскільки вони віддаються ролі і наскільки вони, взагалі, переживали. Ну, фантастичні відчуття. Ті, хто знімав, все що просили ми з нашої сторони, зі сторони «Народного фронту», забезпечили, організаційну допомогу на знімальному майданчику. І велика подяка всім акторам, режисерам, Дмитру Голумбевському, який все це здійснив. І я вважаю, що такі події для Житомира дуже потрібні, оскільки треба розуміти, що Житомир теж може стати культурною столицею України», – каже перший заступник голови обласного штабу «Народного Фронту» Руслан Годований.

Режисер та автор сценарію планують зняти повнометражне кіно, але поки що не розголошують, про що саме.