Розенблат відповів Бобру

Заява Борислава Розенблата щодо закликів кандидата Бобра дискутувати в прямому ефірі.

“Я відкритий до спілкування і будь-який житомирянин може спокійно зі мною поспілкуватися.Проводжу щодня по 5-6 зустрічей у трудових колективах та житомирських дворах. На ці зустрічі може прийти хто завгодно, про час та місце дізнатися просто – зверніться в офіс обласного штабу Блоку Петра Порошенка за адресою вул. Бородія, 32. Також майже щовечора в партійному офісі я спілкуюсь з активістами, що теж не секрет для усіх інших кандидатів.

Тому дивно чути,що кандидат Бобер безуспішно шукає зустрічі зі мною. Якби його дійсно цікавило спілкування, то він вже давно міг це зробити особисто, а не привозити на зустрічі зі мною спортсменів-тітушок та своїх колишніх підлеглих під виглядом «занепокоєних житомирян». Схоже, що зміни в країні пройшли повз кандидата Бобра, він і досі живе у «лихих 90-тих» і нікуди не їздить без своїх охоронців характерної зовнішності.

Я скрізь ходжу без охорони, бо це моє місто, я тут виріс і мене всі знають.

Про що мені дискутувати з цим кандидатом, який роками працював на корупційних посадах за часів Януковича і його попередників? Для початку дискусії кандидату Бобру необхідно представити декларацію про доходи – свою і близьких родичів – і пояснити звідки у державного чиновника такі статки. Я ж жодного разу не був у владі і за кожну копійку можу відзвітуватися.

Я був на Майдані з першого до останнього дня, будь-який активний учасник майдану в Житомирі знайомий зі мною особисто. Хто чув тоді про Бобра? Смішно читати і чути, як він називає себе «висунутим майданом». Я пропоную йому зібратись на майдані з житомирськими майданівцями і почути їх думку.

А щодо дебатів: коли Бобер зрозумів, що я справді можу прийти на дебати з ним у прямому ефірі, то в останній момент різко переніс час зустрічі. Проте, у мене є свої плани і я не можу перенести заплановану зустріч з волонтерами через істерики Бобра. Але у моєї довіреної особи на виборах Наталії Куркчі є ряд запитань від виборців до кандидата Бобра, на які житомиряни вже давно хочуть почути від нього відповідь, вона готова їх обговорити у прямому ефірі. Після відповіді на запитання мешканців міста я згоден дискутувати з кандидатом Бобром щодо майбутнього Житомира.”

Борислав Розенблат

Нагадаємо, як писав “Житомир.інфо”, 7 серпня 2013 року Наталія Куркчі прикувала себе наручниками до сейфу в робочому кабінеті та оголосила голодування на знак протесту проти звільнення.