​Руслан Годований: “Ми маємо поважати роботу вчителів, бо від них залежить світогляд майбутніх українців”

Учителі Житомирської міської гімназії №3, як і більшість освітян України, сьогодні святкують професійне свято – День вчителя. 

Із вітальним словом перед концертом у актовій залі гімназії виступив заступник голови Житомирської обласної ради та член партії «Народний Фронт» Руслан Годований.

«Саме освітяни дарують людству надію на краще майбутнє. Ви закладаєте фундамент міцної держави, вкладаєте у серця дітей найважливіші моральні цінності. Своєї важкою працею Ви формуєте не лише наші знання, а й серця, душу та характер. Завдяки вчителям ми отримуємо нову генерацію українців», – сказав Руслан Годований.

За плідну учительську працю Руслан Годований відзначив Любов Левченко, учителя французької мови, та вчителів початкових класів Ірину Арестову та Юлію Давиденко.

«Ми будемо намагатись, щоб ваша робота добре оплачувалась», – додав Руслан Годований.

Учні школи представили для гостей та учителів концерт, з яким вони іще кілька днів тому виступали перед пораненими військовими у Житомирському шпиталі.

«Коли діти учора виконували ці пісні перед військовими, то в кінці їм аплодували 5 хвилин без зупинки зі сльозами на очах. Тому сьогодні цей же концерт ми хочемо подарувати нашим учителям», – розповіла організатор.

Сценарій писали на основі листів, які учні відправляли військовим у зону бойових дій. На сцені виступали як учні гімназії, так і випускники. В одному із номерів взяли участь навіть дошкільнята – майбутні школярики гімназії.

Нагадаємо, що в Україні День вчителя відзначають щороку в першу неділю жовтня.