Спальні мішки

Спальний мішок є невід’ємним атрибутом відпочинку на природі, будь-то рибалка, експедиція, пікнік або похід.

Сучасний ринок переповнений різними варіантами «спальників», але ми вам радимо звернутись до http://redpoint.ua/, адже спальні мішки Red Point відповідають європейському стандарту EN 13537.

Деякі особливості спальних мішків.

В першу чергу, потрібно врахувати кліматичні умови місцевості, на якій буде здійснюватися привал. Для більш холодного клімату передбачені спальні мішки з теплими наповнювачами, зігріваючі навіть від лютих морозів, а от для спекотної погоди існують спеціальні літні спальники з тонких і легких тканин.

Як утеплювач в сучасних спальниках можуть бути використані:

Пух – найбільш дорогий і функціональний вид наповнювача. Відрізняється легкістю, компактністю і гарною теплоізоляцією. Недоліком такого наповнювача є швидке намокання, що призводить до втрати обсягу спальника.
Синтетика – прекрасний аналог пуху, так як має гарну теплоізоляцію, малу вагу і при цьому на порядок дешевше. Завдяки хорошому захисту від вологи спальники з таким видом наповнювача не втрачають форму, швидко сохнуть і не пропускають вологу.
Синтепон – легкий і компактний наповнювач, що відрізняється невисокою вартістю. Спальники з синтепоновим наповнювачем чудово витримують вологу, однак мають кілька суттєвих недоліків – швидко злежуються і мають обмеження по температурному режиму (до -20 градусів).

Наступний важливий аспект при виборі спального мішка – це його розмір і форма. На Red Point можна купити спальний мішок різного крою, в залежності від якого вироби поділяють на:

Кокони – модель спальника, що має завуженну форму і оснащена спеціальним капюшоном в області підголівника.
Ковдри – стандартний вид спального мішка, оснащений довгою блискавкою.
Комбінезони – для кожної частини тіла в такому спальному мішку передбачено своє відділення, завдяки чому стає можливим вільне пересування людини прямо в спальнику.

Спальні мішки Red Point надає в повному обсязі. Тому, гарних Вам покупок!