​Синявська у Житомирі розповіла про основні напрямки роботи «Заступу». Відео

Всеукраїнське аграрне об’єднання «Заступ» планує охопити три основні напрямки роботи у Верховній Раді.

Про це 8 жовтня зазначила заступник лідера партії «Заступ» Ірина Синявська, під час регіонального форуму у Житомирі.

За її словами, партія націлена на проведення земельної реформи, малі, середні форми виробництва та зміну системи управління сільською територією.

«Ці напрямки входять у комплексну програму з розвитку сільських територій і відродження агросектору «За рідну землю!». Згідно з програмою, наша політсила буде відстоювати інтереси національних виробників при вступі в ЄС, децентралізацію влади, проведення земельної реформи, допомогу малому та середньому агробізнесу, розвиток сільської кооперації та підтримку традицій села», – сказала Синявська.

Щодо ефективності молодої політсили вже зараз, розповіла один із лідерів партії “ЗАСТУП”, Омельницький сільський голова з Полтавщини, Олександра Шереметьєва. Як запевнила пані Олександра, буквально на днях з проекту бюджету на 2015 рік забрали пункт, згідно якого, мали забрати делеговані повноваження органів місцевого самоврядування.

«Ми про це говорили, нам на це наголошували виборці – і ось результат. Це означає, що наші постійні зустрічі з громадою приносять вже позитивні результати», – підсумувала Олександра Шереметьєва.

Окрім цього, під час форуму представники громадської організації Заступ прийняли участь у благодійному проекті, в рамках якого дитяча футбольна команда «Полісся» отримала нову футбольну форму.