Такі люди як Журавський, Пехов, Литвин та його син не повинні пройти до Ради, – Чорновол

Одіозні та скандальні політики, які мають відношення до попередньої влади, не повинні знову опинитись у депутатських кріслах. 

Про це під час зустрічі із мешканцями Радомишля заявила Тетяна Чорновол, кандидат у депутати від «Народного фронту».

Зокрема, Чорновол згадала про тих, хто балотується в окрузі №66, в межах якого знаходиться і Радомишль. А це нинішній депутат Віталій Журавський, який був радником Януковича та автором ряду скандальних законопроектів.

Також в цьому ж окрузі балотується син Литвина – Іван Литвин. А в окрузі №64 – Володимир Пехов.

«Такі люди, як Пехов, Журавський, Литвин та його син не повинні пройти до Верховної Ради. Ті, хто грабували країну, голосували за диктаторські закони, мали тісні зв’язки із Януковичем, замішані у цілому ряді корупційних схем, не повинні отримати мандат. Як сьогодні радник Януковича Журавський взагалі може балотуватись до Ради?», – заявила Чорновол.

Також вона додала, що саме з «Народним фронтом» починала боротьбу з режимом ще в 2012 році.

«Майдан – це було випробування. Якщо людина ішла на Майдан, була готова жертвувати собою заради країни, то це означає, що вона пройшла це випробування. Саме такі люди мають бути у Раді. Я бачу сьогодні багатьох, хто перефарбувався і під різними політичними брендами знову намагається пролізти у парламент. Цього не можна допустити»

Нагадаємо, що в окрузі №66 єдиним кандидатом від демократичних сил є Павло Дзюблик. На його підтримку Блок Петра Порошенка знав свого кандидата Михайла Пухтаєвича. Це було зроблено для того, щоб не пустити до влади Віталія Журавського чи Івана Литвина.