Вірші, саксофон, рок-н-рол

Запрошую вас, шанувальники моєї авторської колонки й ті, хто мене люто зненавидів через ті речі, про які я розповіла саме в цій колонці (більшість із тих матеріалів, правда, довелося видалити, бо ж свобода слова, друзі, в номенклатурному Житомирі – це лише жалісний зойк того самого нещасного лісоруба в пустелі) на репрезентацію моєї нової збірки поезій, що відбудеться 16 жовтня о 18.00 в приміщенні “Антикафе” (вул. В.Бердичівська, 41).

Нова збірка носить дивакувату назву “Білі шкарпеточки” – їй-богу, якби знала напевне, що рукопис цієї книжки отримає другу премію Літературного конкурсу видавництва “Смолоскип”, то назвала б якось крутіше й патетичніше, бо ж на тому конкурсі ставку робила на іншу номінацію – “Проза”, на яку подала рукопис оповідань і повісті. І ось якби той прозовий рукопис отримав не третю, а другу премію, то зараз би запрошувала на репрезентацію книжки під назвою “Енело”.

Що не назва – то капець, погоджуюся.

Допомагатиме мені доносити в маси “Білі шкарпеточки” (не плутати з бєлимі носкамі й бєлимі тапкамі) не хто інший, як саксофоніст-віртуоз, організатор культурних заходів, просто класний хлопець – Сергій Ярома.

Під час репрезентації бажаючі зможуть пожертвувати кілька гривень на потреби новоград-волинської 30-ої окремої механізованої бригади. За ці кошти волонтер Юлія Толмачова, голова правління Благодійного фонду “Всесвіт за майбутнє”, яку називають янголом-охоронцем 30-ої бригади, купить необхідне для наших військових й особисто відвезе на Східну Україну.

За акт благодійності той самий бажаючий отримає бонус – мою книжку. Перші 15 точно отримають.

Дрес-код вечірки – чорне і біле, тобто як у школі: білий верх, чорний низ, якщо прийдете у синіх джинсах, отримаєте зауваження. І запис у щоденнику. Чи трудовій книжці.

Приходьте! Чекатиму. Не забудьте мати резервні 20 гривень – за це шалене бабло в “Антикафе” можна цілу годину набивати пузо кавою, чаєм, варенням і вафлями.

Під звуки мого голосу й саксофону.

Це, мабуть, буде відчуття, близьке до щастя.

А якщо ні – то хоча б повечеряєте.

До зустрічі!