Вибираємо пилесос правильно

Без категорії

Пропилососити якісно, але при цьому так, щоб не втомитися, а також не мати проблем з утилізацією сміття та пилу, – ось те, що, на наш погляд, потрібно користувачеві від сучасного пилососа.

Звичайно, важливий і дизайн гаджета для боротьби з пилом – сьогодні зовнішній вигляд будь-якої побутової техніки повинен, як кажуть, чіпляти. Радимо Вам протестувати свій вибір на предмет зручності використання та якості прибирання.

Марки пилососів різноманітні – LG, Bosch, Electrolux, Samsung, Dyson (специалисты “М-Мастер” советуют пылесосы Кarcher).

Навряд  у сучасних пилососів виникнуть проблеми з ліквідацією розсипаного по підлозі сміття (але перевірте це, використовуючи різні насадки). Перш за все Ви мусете з’ясувати, наскільки зручно пилососити, використовуючи кожну  модель.

Отже, протестуючи для себе моделі, з’ясуйте:

– складіть думку про простоту підготовки пристроїв до роботи (чи легко приєднати шланг, насадки, а потім від’єднати, якщо потрібно);

– дізнайтеся, як пилососи поводяться в процесі збирання пилу і після нього – чи не важко їх пересувати, чи не викликає труднощів управління, чи сильно вони шумлять, наскільки гігієнічний для користувача процес спустошення пилозбірників;

– зробіть висновки про дизайн, зрештою, зовнішній вигляд сучасної побутової техніки вельми важливий;

– оцініть якість самого прибирання – як швидко все відбувається, чи є необхідність тривало пилососити одне і те ж місце для повного збору сміття.

Сподіваємось наші поради Вам допоможуть. Гарних покупок!