Як в Житомирі проходив “Льодовиковий період”. Фото

19 жовтня у сімейному центрі дозвілля «Острів розваг» гості та відвідувачі поринули в справжній «Льодовиковий період». 

Історію про доісторичну еру, зокрема про звірів, що жили в той тяжкий, але і барвистий час, запропонувала увазі житомирян театральна студія під керівництвом Аліни Зубової.

15 маленьких акторів, віком від 4 до 10 років, продемонстрували акторські здібності та театральну майстерність. Юні таланти виконували в виставі по декілька ролей, при цьому майстерно змінюючи інтонацію, голос, поведінку. Четверо дiтей зiграли свою першу в життi роль, у iнших вже є чималий театральний досвід, а також участь та перемоги у конкурсах та фестивалях, зйомки в рекламі, телепередачах та кіно.

Добра чарівниця – наставниця, режисер та чуйна “друга мама” Аліна Зубова суфлерувала своїм підопічним. Хоча дітки були зібрані та повністю війшли у ролі.

Як розповіла кореспонденту 0412 Аліна Зубова, підготовка над сценарієм тривала упродовж літа, коли більшість діток студії відпочивали. А вже з вересня почалась робота над постановкою. 

Хтось може не повірити, але за місяць роботи вдалось втілити у життя прем’єру усіма відомої казки. На репетиції щодня йшло всередньому по 3 години. Для студії ж це уже 14-та прем’рна вистава. У постановці головні акценти організатори поставили на родинних та дружніх стосунках, а також любові до нашої планети.

Організатори, творці та актори зробили щось просто неможливе. Батьки та глядачі захопливо дивились на гру акторів. Мультяшні персонажі були наче справжні, і кожен з своєрідними характером. Супер звір – білка Скрет, лінивець Сід, приголомшливі персонажі, як мамонт Менні та Еллі, смішні опусоми та багато-багато інших. Усі ці образи вдалось відтворити за допомоги талановитої дизайнерки Юлії Малини.

Художниця власноруч пошила майже усі сценічні костюми для вистави. При чому костюми не лише дали повну схожість з мультперсонажами, але й в них діти могли танцювати та комфортно рухатись. Сама ж майстриня є мамаою головної дійової особи білки, яку зіграла її донечка.

Вистава була насичена діалогами, піснями, танцями і більш була подібна до мюзиклу. Глядачів також вразило неймовірне танго білок. При чому, варто відзначити влучний підбір музичного супроводу. Так, шалені опосуми танцюють «Мельбурн шаффл», є рокові уривки «Rammstein», ну і звісно «Ice Ice Baby», а вихід на сцену для вітального слова представників  0412 організатори супроводили ритмами «We Will Rock You» легендарних «Queen».

По закінченню усі маленькі актори за чудову гру отримали неймовірні подарунки від партнерів заходу. При чому подарунки були підібрані для кожної дитини індивідуально. Крім того, акторів вітали квітами та гучними оплесками.

Аліна Зубова подякувала своїм акторам, усім глядачам, батьківській підтримці та партнерам.
Також кореспонденту сайту пані Аліна розповіла про майбутні плани – а це створення унікального в Україні сімейного проекту «Арт-центр».

Тож зичимо і надалі бути такими ж мистецькими, креативними та сонячними, а ще бажаємо творчих успіхів та сіяти добро в серцях глядачів, як це було у захоплюючій виставі «Льодовиковий період».